Continental Clothing az innováció, a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság elkötelezettjeként úttörő a ruhagyártásban, így napjaink egyik legnaprakészebb alapruházati márkája a világon. A kiváló minőségű és szabású, női és férfi pólók gyártásával foglalkozó cég Continental®, EarthPositive® és Salvage® almárkái méltán díjnyertesek.

Elégedett partnerként, cégünk sok éve előszeretettel használja a Continental pólókat, pulóvereket és vászontáskákat, hisz elsőrangú anyagból készültek, könnyen kezelhetők és díszíthetők. Szívesen szitázunk ilyen anyagokra, mert tudjuk, hogy minőségi és környezettudatos termékekkel dolgozunk.

Mivel a Continental Clothing ruházati céget a Printa kft. képviseli Magyarországon, így kiváló minőségű termékeiket rajtunk keresztül tudod megrendelni. Természetesen szitanyomást is vállalunk amennyiben saját nyomattal is ellátnád a kiválasztott darabokat. Kész terveket és grafikai megbízásokat is szívesen fogadunk.

RENDELÉS MENETE

Látogass el a www.continentalclothing.com weboldalra és válogass a Continental Clothing széles kínálatából. Megrendelésed részleteit várjuk az info@printa.hu email címen. Árajánlatot minimum 10 darab termék rendelése esetén tudunk adni.

Az oldalon sütiket használunk.